Op zaterdagavond heeft onder leiding van voorzitster Jacqueline Haijkens de prijsuitreiking van het Bloemencorso Eelde plaatsgevonden. Nog altijd spannend was welke corsowijk de Figuratieprijs en Publieksprijs zou winnen.

Uiteindelijk ontvingen de figuranten van de wagen Halloween Fright Night van de wijk Eekhoornstraat de felbegeerde Figuratieprijs.

Als klap op de vuurpijl kreeg de wijk Paalakkers de Publieksprijs uit handen van de huidige Bloemenkoningin Elza Mulder. Eerder de dag won Paalakkers met de wagen Olifanten Festival de 62e editie van het Bloemencorso Eelde met het winnen van de Eerste- en Ereprijs.

Zaterdagavond 22.30 uur eindigt de eerste festivaldag met een spectaculaire vuurwerkshow rondom de vijver op het festivalterrein.

Steun het Bloemencorso Eelde

Voor de organisatie van ons Bloemencorso hebben we jaarlijks een aanzienlijk bedrag nodig. Zowel door de organisatie als door de deelnemende corsowijken worden vele kosten gemaakt om tijdens het corsoweekend een fantastisch feest neer te zetten. De loterij is dan ook met name bedoeld om...

Schrijf je nu in voor de corsoloterij!

En maak kans op fantastische prijzen!