Zes maandelijkse trekkingen met geweldige prijzen!
Tijdens het corsoweekend valt de klapper:

De superhoofdprijs

te weten €10.000,–, daarnaast €2000,– en €1000,– cadeaubonnen

De kansspelbelasting is voor rekening van de Stichting.

Waarom een loterij?

Voor de organisatie van ons bloemencorso hebben we jaarlijks een aanzienlijk bedrag nodig. Ook voor ons corso stijgen de kosten jaarlijks en deze worden niet voldoende opgevangen door de kaartverkoop. Ook de deelnemende corsowijken zien de kosten voor de bouw van hun wagen jaarlijks stijgen. De loterij is dan ook met name bedoeld om de financiële positie van de Stichting en de deelnemende wijken op een dusdanig peil te brengen dat het voortbestaan van ons corso gewaarborgd is. De loterij is voor het voortbestaan van het Bloemencorso Eelde van essentieel belang.

Het bestuur van de Stichting Bloemencorso Eelde organiseert opnieuw vanaf april tot en met september een Corsoloterij. Elke maand is er een trekking (van april tot september) met geweldige prijzen. Tijdens het corsoweekend in september wordt de winnaar bekend van de superhoofdprijs.

Trekkingen

De trekking van de prijzen gebeurt onder toezicht van notaris Mr. N.H. Wessel te Paterswolde. De maandelijkse trekking (van april tot september) vindt plaats op elke 2e vrijdag van de maand. Alleen in september vindt de trekking plaats in het eerste weekend van de maand.  

Prijswinnaars worden persoonlijk gebeld en de uitslag zal worden gepubliceerd op onze website. Daarnaast wordt de uitslag ook gepubliceerd in het weekblad “Dorpsklanken” (Eelde, Paterswolde, Eelderwolde e.o) , meestal met redactionele reacties. In de weekbladen van onze omliggende dorpen, o.a.  “Oostermoer” en “Noordenveld” wordt ook regelmatig aandacht geschonken aan deze loterij. 

Wat kost het?

Meedoen aan deze corsoloterij is mogelijk voor slechts € 10,00 per maand (6x). Voor dit bedrag dingt u mee naar al die fraaie prijzen en natuurlijk ook naar de SUPER HOOFDPRIJS.

Een wettelijke voorwaarde is wel dat u zich verbindt om het hele jaar mee te spelen en dat het hele totaal bedrag ad € 60,00 betaald moet zijn. De kansspelbelasting is voor rekening van de Stichting.

Hoe kunt u meedoen?

Onderaan deze pagina vindt u een aanmeldingsformulier. Hierop vult u uw persoonlijke gegevens in. U dient tevens uw IBAN-rekeningnummer te vermelden.

U kunt als volgt opgeven:

  • d.m.v. 6 x een maandelijkse automatische incasso van € 10,00 per lot
  • d.m.v. eenmalige automatische incasso van  € 60,00 per lot

Meld u nu aan voor de Corsoloterij!

Aanmelden Corsoloterij
Bezig met versturen

Om het reglement van de Corsoloterij te zien, klik hier!

Niet online aanmelden voor de loterij?

Stuur het formulier aan:

Stichting Bloemencorso Eelde
Postbus 108
9765 ZJ Paterswolde

Opzeggen loterij

Mocht u besluiten om uw lot(en) op te zeggen, dan heeft u het onderstaande formulier nodig. Print het formulier uit en vul het in. U kunt de opzegging per post doen.  Vermeld hier uw lotnummer duidelijk in.

U doet mee voor een seizoen. De opzegging geldt voor het daar opvolgende seizoen.

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.