Bloemencorso Eelde biedt u op zondag 3 september 2017 een totaalprogramma aan. Het centrale gedeelte van het corsoparcours is ingericht als festivalterrein, met feesttenten en terrassen waar een keur aan artiesten u dit weekend zal vermaken. Alle corsowagens staan op het festivalterrein opgesteld. Uiteraard wordt er ook gedacht aan onze jonge bezoekers bij het Corso Kidzzplace.

Kom het Bloemencorso Eelde beleven. U zult ogen en oren tekort komen!

Toegangsprijzen

  • Zondag – Tentoonstelling
    Prijs: € 3,50

Kinderen tot 12 jaar: gratis

Programma Bloemencorso Eelde 2017 – Zondag

 

 

Corsomarkt

Tussen vrolijke marktkramen en uitstallingen vind je bijzondere producten, regionale lekkernijen, handcraft en nog veel meer.

Festivalterrein – vanaf 11.00 uur

Smartlappentrio

Geweldige zang, muzikaal begeleid door Theo op accordeon en Tinus op gitaar. Je voelt je thuis bij hun onuitputtende repertoire vol bekende meezingers en ongegeneerde swingers.

Festivalterrein – 12.30 uur

Vrolijke Vlinder- en Bloemenmeisjes

Kijkt u op het festivalterrein ook eens omhoog, deze vrolijke vlinder op stelten brengt samen met prachtige bloemenmeisjes een vrolijke en kleurrijke act op muziek.

Festivalterrein – 12.30 uur

SoulTrain

SoulTrain, bestaande uit muzikanten die allen hun sporen in de muziek hebben verdiend, doet SoulTrain je dansen als nooit voorheen. Kippenvel momenten tijdens het herleven van soulwerken uit de jaren 60 en 70. Een optreden die u zeker niet mag missen!

Terras Brahmsplein – 13.00 uur

Figuranten op Corsowagens        

De kolossale en kleurige corsowagens zijn de hele dag van dichtbij te bewonderen. Tussen 2 en 4 uur staan de figuranten ook nog in volledige uitdossing op en bij de wagens. Het ideale photoshoot-moment.

Festivalterrein – 14.00 tot 16.00 uur

Coverband KaramBAM en DJ A-matic

Coverband KaramBAM, of het nu de 70’s of 80’s of de huidige Top 40 moet zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor deze band is niets te gek.

DJ A-MATIC, draait allround hits. Van gezellige meezingers tot stampende feestnummers.

Beethoventent – 15.30 uur

Prijsuitreiking Loterij

Terras Brahmsplein – 16.15 uur

Wie wint dit jaar de hoofdprijs, een prachtige auto? Verder zijn er nog veel meer fantastische prijzen te vergeven waaronder een scooter!

Corso Kidzz Place

Attracties

Wie durft? Beklim eerst een spectaculaire klimtoren en dan vanuit de top met een 100 meter lange tokkelbaan over de vijver naar beneden roetsjen. Onder deskundige begeleiding van B2B Adventure instructeurs.

En natuurlijk maar een super groot springkussen niet ontbreken!

Het hele weekend vanaf 12.00 uur

Spijkerbroekhangen

Alle stoere jongens en meisjes gaan hier de uitdaging met elkaar aan. Word jij Eelder Kampioen spijkerbroek hangen?

Vanaf 12.00 uur

Schminkers

Een tijger, een bloemetje of alleen een rode neus, alles is mogelijk!

Zondag 12.30 uur

Diverse straatartiesten

Op de Kidzzplace lopen verschillende straatartiesten rond. Mooie vlindermeisjes, bloemenmeisjes en gezellige muzikanten. Kom jij ook swingen?

Vanaf 12.00 uur

Groby

De knuffel(ijs)beer van FC Groningen. Bij thuiswedstrijden van FC Groningen is Groby aanwezig om zijn favoriete voetbalteam aan te moedigen en hij is ook de grootste vriend van de Junior Club.

Zondag 14.00 uur

Foodtruckfestival

Foodtrucks

Het hele weekend wordt het festivalterrein voorzien van de heerlijkste eetgelegenheden. Met mobiele keukens, in ludieke voertuigen, toveren we een deel het festivalterrein om tot één groot openluchtrestaurant. Fijn gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij het hele weekend voor de rest.

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.