Bloemencorso Eelde biedt u op zondag 2 september 2018 een totaalprogramma aan. Het centrale gedeelte van het corsoparcours is ingericht als festivalterrein, met feesttenten en terrassen waar een keur aan artiesten u dit weekend zal vermaken. Alle corsowagens staan op het festivalterrein opgesteld. Uiteraard wordt er ook gedacht aan onze jonge bezoekers bij het Corso Kidzzplace.

Kom het Bloemencorso Eelde beleven. U zult ogen en oren tekort komen!

Toegangsprijzen

  • Zondag – Tentoonstelling
    Prijs: € 3,50

Kinderen tot 12 jaar: gratis

Programma Bloemencorso Eelde 2018 – Zondag

 

 

Corsomarkt

Tussen vrolijke marktkramen en uitstallingen vind je bijzondere producten, regionale lekkernijen, handcraft en nog veel meer.

Festivalterrein – vanaf 11.00 uur

De Fietsende DJ 

De Fietsende DJ is een unieke mobiele muziek act voor jong en oud. Een funky rood vouwfietsje is met een krachtige muziekinstallatie omgebouwd tot een vette discofiets. De DJ komt er aan en is niet te missen. Kleurrijk, vrolijk en altijd met aanstekelijk lekkere muziek. Kortom, een bijzondere verschijning waar je gegarandeerd een goed humeur van krijgt!

Festivalterrein – 12.30 uur

Los Bomberos 

Dansliefhebbers gaan uit hun dak op de swingende Latijns-Amerikaanse muziek van deze band. De formatie bestaat uit twee leadzangers, twee gitaristen, een tweekoppige blazerssectie en een percussiesectie. Het repertoire bestaat niet alleen uit Zuid-Amerikaanse muziek, zoals je misschien bij een latinband zou verwachten. De band verrast het publiek ook met eigenzinnige bewerkingen van bekende popsongs en eigen Nederlandse en Spaanstalige nummers.. Een optreden die u zeker niet mag missen!

Terras Brahmsplein – 12.30 uur

Figuranten op Corsowagens        

De kolossale en kleurige corsowagens zijn de hele dag van dichtbij te bewonderen. Tussen 14:00 en 16:00 uur staan de figuranten ook nog in volledige uitdossing op en bij de wagens. Het ideale photoshoot-moment.

Festivalterrein – 14.00 tot 16.00 uur

Partyband Sunshine en DJ A-matic

Partyband Sunshine, of het nu de 70’s, 80’s of de huidige Top 40 moet zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor deze band is niets te gek.

DJ A-MATIC, draait allround hits. Van gezellige meezingers tot stampende feestnummers.

Beethoventent – 15.30 uur

Prijsuitreiking Loterij

Terras Brahmsplein – 16.15 uur

Wie wint dit jaar de hoofdprijs van €10,000? De Bloemenkoningin zal samen met het bestuur de winnaars van de laatste trekking van de Corsoloterij bekend maken! Verder zijn er nog veel meer fantastische prijzen te vergeven.

Corso Kidzz Place

Attracties

Klimtoren en tokkelbaan
Wie durft? Beklim eerst een spectaculaire klimtoren en dan vanuit de top met een 100 meter lange tokkelbaan over de vijver naar beneden roetsjen. Onder deskundige begeleiding van B2B Adventure instructeurs.

Springkussenfestival
Zowel voor de tieners als voor de allerkleinste zijn er genoeg springkussens op het terrein. Klim en klauter over de hindernisbaan of durf jij al een salto te maken?

Het gehele weekend vanaf 12.00 uur

Miss Mable Table 

Een ‘table’ vol verrassingen! Miss Mable is een opzienbarende verschijning. Met haar jurk van bijna 2 meter breed is zij een echte opvaller. Kom snel kijken wat er allemaal op haar tafel te vinden is!

Zondag 12.30 uur

Groby, Thunder, Wolfie en Gijssie

De mascottes van FC Groningen, Donar, Lycurgus en GIJS Groningen. Bij thuiswedstrijden van deze clubs zijn de mascottes aanwezig om hun favoriete sportteams aan te moedigen. Ga jij met je grote held op de foto?

Zondag 14.00 uur

Foodtruckfestival

Foodtrucks

Het hele weekend wordt het festivalterrein voorzien van de heerlijkste eetgelegenheden. Met mobiele keukens, in ludieke voertuigen, toveren we een deel het festivalterrein om tot één groot openluchtrestaurant.

Gehele weekend op het festivalterrein.

Gitarist Jelle Mulder

Wat is een Foodtruckfestival zonder bijpassende muziek? Tussen de heerlijke eetgelegenheden zal gitarist Jelle Mulder de meest prachtige klanken voortbrengen.

Foodtrucksfestival vanaf 15:00 uur

 

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.