Voor 2017 met het motto: ‘ 60 jaar corso verleden in het heden’ worden bezoekers dit jaar verrast met een volledig vernieuwd programma op het festivalterrein van het Bloemencorso Eelde.

Zoals de Bloemenkoningin verkiezing, deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 augustus 2017. Dit is tevens de start van de corsoweek en wordt omlijst door de swingende band: The Piano Toppers. Deze unieke muzikale belevenis staat garant voor feest met een twist. Ook kunnen twaalf dames weer strijden voor de titel Bloemenkoningin 2017. Dit alles zal op een geheel vernieuwde locatie, in de Beethoventent, op het festivalterrein plaatsvinden.

Woensdag 30 augustus 2017 staat in het teken van de verbinding tussen kinderen en ouderen. Achter de schermen wordt nog druk gewerkt aan een verrassende dag voor jong en oud.

Op zaterdag 2 september zal de corsoparade plaatsvinden en op zondag 3 september de bezichtiging van de wagens. Tijdens deze twee dagen zal er een groots evenement voor jong en oud op het festivalterrein worden aangeboden.

Dit jaar zal, ter begunstiging van het Bloemencorso Eelde, ook entree op de zaterdag gelden. Voor €3,50 per dag, of een passe-partout voor €6,- kunt u genieten van de optocht en de tentoonstelling. Met deze bijdrage steunt u het bloemencorso en zorgt u ervoor dat het corso ook volgend jaar weer plaats kan vinden.

Meer informatie zal in de komende weken bekend gemaakt worden op de website: www.bloemencorsoeelde.nl .