Meld je nu aan voor de Verkiezing Bloemenkoningin

Direct aanmelden

Verkiezing Bloemenkoningin, zaterdag 25 augustus 2018 in de feesttent in Eelde.

Net als afgelopen jaar introduceren we de kandidaten via Facebook bij het publiek door middel van een promotie-filmpje. De kandidate met het meeste aantal “likes” op Facebook heeft een kleine voorsprong voor de publieksprijs! Vanaf Maandag 20 augustus kan er online gestemd worden.

Tijdens de verkiezingavond kan het publiek ook nog steeds stemmen op hun favoriet. Er zijn deze avond eigenlijk 4 prijzen te verdelen: Publieksprijs, 2e hofdame, 1e hofdame en de Bloemenkoningin!

Rond 23.00 uur zal op 25 augustus de nieuwe Bloemenkoningin gekroond worden door Daphne Arends, Bloemenkoningin 2017.

Tot dan!

Begeleiding

De organisatie draagt zorg voor professionele mensen op het gebied van hairstyling en visagie. Het is de kandidaten niet toegestaan zich achter het podium te laten begeleiden, i.v.m. ruimte en privacy.

Aantal kandidaten

Voor deze verkiezing worden maximaal 10 kandidaten toegelaten die minimaal 16 jaar moeten zijn. Er is absoluut geen maximum leeftijd.

Presentatie

In de aanloop naar de verkiezing plaatsen we je foto en promo-filmpje op de website van het Bloemencorso en op onze speciale Facebook pagina. De presentatie van jou als kandidaat, start met een korte video, welke online gedeeld zal worden, (max 45 sec) die door jou zelf gemaakt is. In deze video introduceren de kandidaten zich en waarom zij geschikt zijn voor om tot Bloemenkoningin zouden moeten  gekroond worden.

Op de avond zelf, zullen alle kandidaten zich op het podium moeten presenteren en zal de deskundige jury de Bloemenkoningin gaan kiezen.

Beschikbaarheid

Alle kandidaten dienen beschikbaar te zijn op de gestelde oefenmomenten zondag 19 augustus en zaterdagmiddag 25 augustus voorafgaand aan de verkiezing.

De gekozen Bloemenkoning(in) en haar hofdame of hofheer dienen de gehele dag beschikbaar te zijn op zaterdag 1 en zondag 2 september tijdens het Bloemencorso Eelde.

Informatie

Voor eventuele vragen kun je kun je ons vinden op Facebook of via onze contact pagina.

Aanmeldformulier verkiezing

Wanneer je je wilt opgeven voor de verkiezing tot Bloemenkoning(in) 2018 kun je hier onder het aanmeldingsformulier invullen en versturen.

Aanmeldformulier Bloemenkoningin 2018
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 5MB
Bezig met versturen

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.