Daphne Arends uit Eelde is vanavond in de Beethoventent verkozen tot Bloemenkoningin van het Bloemencorso Eelde. De 18-jarige schone is een jaar lang het gezicht van het corso.

In een bomvolle feesttent, waar ook het optreden van de Piano Toppers plaatsvond ontving Daphne uit handen van de huidige Bloemenkoningin, Nathaly Spaak, de felbegeerde kroon. De 18-jarige medewerkster van corsowijk Eekhoornstraat wordt tijdens de 61-ste editie van het Bloemencorso Eelde vergezeld door twee hofdames. De 19-jarige Wendy Alberts uit Eelde is de eerste hofdame en de 17-jarige Linda Kremer is verkozen tot de tweede hofdame. De publieksprijs is gewonnen door Esmee Lamberts.

Alle winnaars ontvingen een reischeque van Internoord reizen en een kledingbon van Sil’s en Da Silva.

Het Bloemencorso Eelde is aanstaande zaterdag 2 en zondag 3 september. Zaterdag rijden de Bloemenkoningin en haar hofdames vooraan in de optocht in een Rolls-Royce.

Foto’s: Teatsche Dijkhuis

Verkiezing Bloemenkoningin, zaterdag 26 augustus 2017 in de Beethoventent op het Festivalterrein in Eelde.

Net als afgelopen jaar introduceren we de kandidaten via Facebook bij het publiek door middel van een promotie-filmpje. De kandidate met het meeste aantal “likes” op Facebook heeft een kleine voorsprong voor de publieksprijs! Vanaf Maandag 21 augustus kan er online gestemd worden.

Tijdens de verkiezingavond kan het publiek ook nog steeds stemmen op hun favoriet. Er zijn deze avond eigenlijk 4 prijzen te verdelen: Publieksprijs, 2e hofdame, 1e hofdame en de Bloemenkoningin!

De presentatie wordt dit jaar verzorgd door Wietske Kerkstra van Doubble U promotions.

Dit jaar worden de dames op en top voorbereid door de dames van Kapsalon Arends Coiffures! En wordt de make-up verzorgd door de dames van Huidkliniek Steijaert! Ook dit jaar verzorgt Silvia Noorman, eigenaresse van Sil’s & Da Silva te Paterswolde, de jurken voor de nieuwe Bloemenkoningin en haar beide hofdames.

Last but not least, niet te vergeten dat de muziek deze avond, verzorgd wordt door DJ Freaky!

Rond 23.00 uur zal op 26 augustus de nieuwe Bloemenkoningin gekroond worden door Nathaly Spaak, Bloemenkoningin 2016.

Tot dan!

PIANO TOPPERS!

Tijdens en na de Bloemenkoningin verkiezing zal er een spetterende show van de Piano Toppers zijn! Zij staan bekend als de beste piano entertainers van Nederland en gaven optredens in Club Panama en Bloomingdale aan zee in Zandvoort.

Van Pop tot Hazes en van de recente top 40 hits tot aan de dance hits van nu, alles wordt live op de glamour vleugels van de Piano Toppers gespeeld. Heeft u verzoeknummers tijdens deze avond? Het publiek bepaalt het repertoire!

Tot 26 augustus!

Romy Veenema

Romy Veenema

17 jaar, uit Groningen

Ik heb al een aantal verkiezingen van de Bloemenkoningin meegemaakt en het lijkt me heel leuk om zelf gewoon eens mee te doen! En ik heb de corso wagens altijd langs het huis voorbij zien komen, vanuit de tuin in Eelde.

Waarom ik de Bloemenkoningin 2017 wil worden?
Ik maak makkelijk contact en ik ben graag onder de mensen. Verder geeft het mij voldoening om mensen op hun gemak te stellen en een goed gevoel te geven. Ik ben enthousiast, spontaan, sociaal, meelevend en behulpzaam Je kan me ‘s nachts wakker maken om op vakantie te gaan, pizza en als iemand met een probleem zit kunnen ze mij altijd wakker maken voor advies!

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.