Meld je nu aan voor de Verkiezing Bloemenkoningin

Direct aanmelden

Presentatie kandidaten

De presentatie op het podium start met een korte video (max 45 sec) die door de kandidaat zelf gemaakt is. In deze video introduceert de kandidaat zich en vertelt waarom zij geschikt is voor bloemenkoningin. Hierna volgt de presentatie volgt een presentatie in avondkleding (uitgaanskleding/feestkleding) op het podium.

In de aanloop naar de verkiezing plaatsen we je foto en promo-filmpje op de website van het Bloemencorso en op onze speciale Facebook pagina.

Aansluitend volgt de uitslag van de verkiezing Bloemenkoning (in) 2017 en de hofdame of hofheer.

Begeleiding

Het is de kandidaten niet toegestaan zich achter het podium te laten begeleiden door bijv. moeder, vriend of vriendin. De organisatie draagt zorg voor professionele mensen op het gebied van hairstyling en visagie.

Aantal kandidaten

Voor deze verkiezing worden maximaal 10 kandidaten toegelaten die minimaal 16 jaar moeten zijn. Er is absoluut geen maximum leeftijd.

Beschikbaarheid

Alle kandidaten dienen beschikbaar te zijn op de gestelde oefenmomenten zondag 27 augustus en zaterdagmiddag voorafgaand aan de verkiezing.

De gekozen Bloemenkoning(in) en haar hofdame of hofheer dienen de gehele dag beschikbaar te zijn op zaterdag 2 en zondag 3 september tijdens het Bloemencorso Eelde.

Vergoeding

Voor de Bloemenkoning(in) is een prijs beschikbaar in de vorm van een reischeque ter waarde van € 350,- plus een bedrag van € 225,- aan zakgeld. De 1e hofdame/heer ontvangt een reischeque t.w.v. € 225,- en € 115,- zakgeld en voor de 2e hofdame/heer is een reischeque t.w.v. € 115,- en € 115,- zakgeld beschikbaar

Informatie

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Josien Struik. Ook kun je ons vinden op Facebook.

Aanmeldformulier verkiezing

Wanneer je je wilt opgeven voor de verkiezing tot Bloemenkoning(in) 2017 kun je hier onder het aanmeldingsformulier invullen en versturen.

Aanmeldformulier Bloemenkoningin
Bezig met versturen

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voel u vrij om een vraag te stellen.

Stel direct u vraag