Meld je nu aan voor de Verkiezing Bloemenkoningin 2019!

Direct aanmelden

Begeleiding

De organisatie draagt zorg voor professionele mensen op het gebied van hairstyling en visagie. Het is de kandidaten niet toegestaan zich achter het podium te laten begeleiden, i.v.m. ruimte en privacy.

Aantal kandidaten

Voor deze verkiezing worden maximaal 10 kandidaten toegelaten die minimaal 16 jaar moeten zijn. Er is absoluut geen maximum leeftijd.

Presentatie

In de aanloop naar de verkiezing plaatsen we jouw foto op de website van het Bloemencorso en op onze speciale Facebook pagina. 

Op de avond zelf zullen alle kandidaten zich op het podium moeten presenteren in vrije tijdskleding en galakleding. Op deze avond zal de deskundige jury de Bloemenkoningin gaan kiezen.

Beschikbaarheid

Alle kandidaten dienen beschikbaar te zijn op de oefenmomenten die in overleg zullen worden afgesproken en zaterdagmiddag 24 augustus voorafgaand aan de verkiezing.

De gekozen Bloemenkoning(in) en haar hofdames dienen de gehele dag beschikbaar te zijn op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september tijdens het Bloemencorso Eelde. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat er voornamelijk tijdens de feestweek maar ook na het Bloemencorso verschillende activiteiten zijn waar de Bloemenkoningin en haar beide hofdames voor uitgenodigd zullen worden. 

Informatie

Voor eventuele vragen kun je ons vinden op Facebook of via onze contact pagina.

Aanmeldformulier verkiezing

Wanneer je wilt deelnemen aan de verkiezing Bloemenkoningin 2019 kun je hier  het aanmeldingsformulier invullen en versturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Aanmeldformulier Bloemenkoningin 2019
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 5MB
Bezig met versturen

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.