Meld je nu aan voor de Verkiezing Bloemenkoningin

Direct aanmelden

Geef je snel op!

Na de overweldigende successen van de afgelopen 60 jaar Bloemenkoningin verkiezingen, is het Bloemencorso ook dit jaar weer op zoek naar een nieuwe Bloemenkoningin! Ben jij de ultieme vertegenwoordiger voor het Bloemencorso, die in het corsoweekend het gezicht van het evenement wil zijn? Meld je dan snel aan via deze website. We zoeken kandidaten met een positieve uitstraling en houding! Je hebt het lef om de strijd met de andere dames en heren aan te gaan en je durft je persoonlijkheid en enthousiasme te tonen.

Wat kan je verwachten als je mee doet aan de verkiezing?
Je kunt leuke prijzen winnen, wat het precies is, dat houden we nog even geheim. Een leuke ervaring en een prachtig corso-weekend voor de boeg!

Begeleiding

De organisatie draagt zorg voor professionele mensen op het gebied van hairstyling en visagie. Het is de kandidaten niet toegestaan zich achter het podium te laten begeleiden, i.v.m. ruimte en privacy.

Aantal kandidaten

Voor deze verkiezing worden maximaal 10 kandidaten toegelaten die minimaal 16 jaar moeten zijn. Er is absoluut geen maximum leeftijd.

Presentatie

In de aanloop naar de verkiezing plaatsen we je foto en promo-filmpje op de website van het Bloemencorso en op onze speciale Facebook pagina. De presentatie van jou als kandidaat, start met een korte video, welke online gedeeld zal worden, (max 45 sec) die door jou zelf gemaakt is. In deze video introduceren de kandidaten zich en waarom zij geschikt zijn voor om tot Bloemenkoningin zouden moeten  gekroond worden.

Op de avond zelf, zullen alle kandidaten zich op het podium moeten presenteren en zal de deskundige jury de Bloemenkoningin gaan kiezen.

Beschikbaarheid

Alle kandidaten dienen beschikbaar te zijn op de gestelde oefenmomenten zondag 20 augustus en zaterdagmiddag 26 augustus voorafgaand aan de verkiezing.

De gekozen Bloemenkoning(in) en haar hofdame of hofheer dienen de gehele dag beschikbaar te zijn op zaterdag 2 en zondag 3 september tijdens het Bloemencorso Eelde.

Informatie

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Josien Struik. Ook kun je ons vinden op Facebook.

Aanmeldformulier verkiezing

Wanneer je je wilt opgeven voor de verkiezing tot Bloemenkoning(in) 2017 kun je hier onder het aanmeldingsformulier invullen en versturen.

Aanmeldformulier Bloemenkoningin
Bezig met versturen

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voel u vrij om een vraag te stellen.

Stel direct u vraag