Verkiezing Bloemenkoningin, zaterdag 25 augustus 2018 in de feesttent in Eelde.

Tijdens de verkiezing Bloemenkoningin Eelde zullen tien dames zich presenteren aan de jury en het publiek. De avond begint om 21:00 uur in de Feesttent Eelde met de vrijetijdskleding. Daarna zal de band Impakt het publiek voorzien van de meest swingende hits. We vervolgen de verkiezing met de beroemde galajurken, dit jaar met ‘a touch of Feesten van de Wereld’. Hierna zal de band hun tweede set spelen.

Tijdens de verkiezingavond kan het publiek ook stemmen op hun favoriet. Er zijn deze avond eigenlijk 4 prijzen te verdelen: Publieksprijs, 2e hofdame, 1e hofdame en de Bloemenkoningin!

Rond 23.45 uur zal op 25 augustus de nieuwe Bloemenkoningin gekroond worden door Daphne Arends, Bloemenkoningin 2017. Hierna zal een van de meeste bekende zangeressen op dit moment de avond feestelijk afsluiten.

Tot dan!

Nadine Malawau

Nadine Malawau

Ze is 16 jaar en komt uit Annen. Ze volgt VWO op het Harens Lyceum en houdt van paardrijden. Ze werkt bij de Jumbo en Kruidvat in Zuidlaren en is dit jaar onze allerlaatste kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Nadine Malawau!

Lisa de Graaf

Lisa de Graaf

Ze is 18 jaar en komt uit Assen. Ze gaat volgend jaar naar het laatste jaar van VWO en werkt verder als actrice bij Wildlands. Ze is bezig met een eigen bedrijf en is dit jaar kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Lisa de Graaf!

Michelle Bazuin

Michelle Bazuin

Ze is 17 jaar en komt uit Glimmen. Ze houdt van muziek en theater en misschien ken je haar van de voorstelling Het Meisje van Yde! Nu is ze kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Michelle Bazuin!

Paulien Liewes

Paulien Liewes

Ze is 19 jaar en komt uit Yde. Ze doet de opleiding Pedagogisch Medewerker en werkt bij de Kruidvat in Eelde. Ze heeft al een keer eerder op ons podium gestaan maar is er nu helemaal klaar voor en dus kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Paulien Liewes!

Felicia Koeleman

Felicia Koeleman

Ze is 16 jaar en komt uit Eelde. Ze werkt bij Haarstudio Mooi en gaat nog naar school. In haar vrije tijd is ze het liefst met vriendinnen en dit jaar is ze kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Felicia Koeleman!

Joyce Adolfs

Joyce Adolfs

Ze is 18 jaar en komt uit Wildevank. Ze volgt de opleiding Zorg en Welzijn en staat vaak in de bakkerij van de Jumbo. Ze houdt van dansen en is dit jaar kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Joyce Adolfs!

Marjon Mast

Marjon Mast

Ze is 25 jaar en komt uit Bontebok. Ze werkt fulltime bij FrieslandCampina maar in haar vrije tijd doet ze aan de meest extreme sporten. Ze heeft al veel van de wereld gezien maar gaat nog steeds graag op reis en is dit jaar kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Marjon Mast!

Thanée Hartlief

Thanée Hartlief

Ze is 16 jaar en komt uit Eelde. Ze zit in de vierde klas HAVO en helpt graag een handje in de kleuterklassen van OBS de Veenvlinder. Ze houdt van verre reizen en is dit jaar kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Thanée Hartlief!

Elza Mulder

Elza Mulder

Ze is 22 jaar, komt uit Eelde en studeert Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool. Ze is fanatiek medewerkster bij Confrérie des Fleurs en dit jaar kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Elza Mulder

Maaike de Haan

Maaike de Haan

Ze is 17 jaar en komt uit Eelde. Ze is net geslaagd voor de HAVO en plakt er nog een diploma VWO aan vast. Naast school werkt ze bij de Albert Heijn in Eelde en is dit jaar kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Maaike de Haan!

Laura Slotegraaf

Laura Slotegraaf

Ze is 18 jaar en komt uit Paterswolde. Ze is net geslaagd voor de HAVO en houdt van lekker eten! Ze is opgegroeid tussen de bloemen, staat regelmatig in de bloemenkraam van haar vader en is dit jaar kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Laura Slotegraaf!

Amber Mulder

Amber Mulder

Ze is 17 jaar en komt uit Peize. Ze houdt van voetbal en sushi en is dit jaar kandidaat Bloemenkoningin 2018. Mogen we je voorstellen aan: Amber Mulder!

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.