Elk jaar in het eerste weekend van september zijn de corsowagens in volle glorie te bewonderen in de stoet en op het festivalterrein: voorzien van héél veel dahlia’s, andere materialen en soms zelfs figuranten. Zo’n wagen staat natuurlijk niet zomaar op de weg; daar gaat maanden hard werken aan vooraf!

Ben je nou altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe zo’n corsowagen wordt gebouwd? Wil je eens een kijkje nemen bij een andere corsowijk dan die van jezelf? Of denk je er misschien aan om je aan te sluiten bij een wijk? Dat komt goed uit! Op zaterdag 19 augustus van 10:00-14:00 uur zijn alle corsotenten geopend voor bezoekers!

Natuurlijk wil je geen enkele corsowijk missen, daarom kun je een stempelkaart laten stempelen bij elke wijk die je bezoekt (deze kun je afhalen bij de eerste corsowijk waar je langsgaat). Heb je alle wijken gehad? Dan kun je je volle stempelkaart inleveren bij de laatste wijk die je bezoekt en maak je kans op een mooie prijs! Voor een overzicht van alle corsowijken en hun locaties kun je kijken op https://www.bloemencorsoeelde.nl/wijken/. Of op het overzicht hiernaast.

Ben je na jouw reis langs de wijken nou nieuwsgierig geworden en wil je de corsowagens in hun volle glorie bewonderen op 2 en 3 september? Ga dan naar https://www.bloemencorsoeelde.nl/kaartverkoop/ en bestel jouw kaarten voor het corsoweekend!

Overzicht Locaties Corsowijken 2023