Zoals een ieder inmiddels vernomen heeft is het niet mogelijk om binnen de huidige maatregelen het Bloemencorso Eelde 2020 te laten plaatsvinden. Samen met de wijken kijken we vooruit en zijn er enkele beslissingen genomen.

Ondanks dat er dit jaar geen rondgang is van de wagens geldt dit wel als een corsojaar. Dit betekent dat het 64ste Bloemencorso Eelde niet plaatsvindt en wij volgend jaar het jubileum van 65 jaar Bloemencorso Eelde groots zullen vieren.

Zowel de ontwerpen als het motto die dit jaar gebruikt zouden worden zullen meegaan naar volgend jaar. Dit betekent dat de huidige ontwerpen, zoals deze op onze website te vinden zijn, volgend jaar door dezelfde wijk zullen worden gebouwd. Het motto: ‘Werk aan de Winkel’ hoort dan ook bij volgend jaar.

Er zal definitief geen alternatief corso plaatsvinden. Zelfs met de versoepelingen is het nog onverantwoord om met grote getallen weer bij elkaar te komen. Wel zullen er andere leuke activiteiten georganiseerd worden. Houd onze website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws. Heb je zelf leuke idee├źn? Stuur deze dan naar email hidden; JavaScript is required