Gisteravond werd in een overvol Theater de Nieuwe Kolk de finale-avond van de Rabobank Clubkas Campagne georganiseerd. Op deze avond werd ruim €150.000,- gedoneerd aan 386 stichtingen en verenigingen. Voor alle aanwezige vertegenwoordigers  een spannende avond want over het aantal stemmen was nog niks bekend.

De avond werd geopend met een optreden van Lisanne Dijkstra, de hoofdrolspeelster van het succesvolle theaterstuk Meisje van Yde. Verder was ook topsportster Bibian Mental aanwezig. Bekend van haar uitzonderlijke prestaties tijdens de Paralympische Winterspelen waar zij is al zeven keer een gouden medaille won. De avond werd gepresenteerd door sportverslaggever Herbert Dijkstra.

Rond 21:00 uur werd de top 3 bekend gemaakt. Blij verrast was het bestuur van Bloemencorso Eelde dat ook dit jaar weer de vlag met de naam van de stichting naar beneden kwam. Het Bloemencorso Eelde is dankzij alle steun geëindigd op de tweede plek en ontvangt van de Rabobank een bijdrage van €1916,48! Namens het bestuur willen wij een ieder die gestemd heeft of geholpen heeft bekendheid te geven aan de Clubkas Campagne bedanken! De opbrengst van de Clubkas Campagne komt geheel ten goede aan de wijken en het jeugdcorso.

 

Met het bekend maken van de winnaars werd tevens de Week van de Coöperatie geopend. Tijdens deze week zijn er verschillende evenementen georganiseerd voor leden van de Rabobank. Meer informatie over deze evenementen vind je hier!

Wil je de volledige uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekijken? Klik dan hier!