Vorig jaar stond het Bloemencorso Eelde nog voor een financiële uitdaging. De focus was gericht op het behalen van positieve resultaten en daarmee het veilig stellen van de continuïteit van het Bloemencorso Eelde. Vandaag, een jaar later, zijn de resultaten zo positief dat het bestuur vooruit durft te kijken en nieuwe activiteiten toevoegt aan het totaalprogramma.

Vorig jaar werd al aangegeven dat bezoekers entree op de zaterdag moeten betalen, waar voorheen alleen entree op de zondag werd betaald. Hiermee worden de kosten voor de bezoekers op zaterdag en zondag in balans gebracht en uiteraard hopen we dat dit ook een gunstig effect heeft op onze totale financiering. Dit betekent voor de Eeldenaren dat de corso-route door het dorp op zaterdag, vanaf 9.00 uur afgesloten zal zijn. Bezoekers van het Bloemencorso Eelde kunnen bij de toegangsposten een entreebewijs kopen.

Het Bloemencorso Eelde 2017 heeft als motto: ‘60 jaar corso, verleden in het heden’. De festiviteiten gaan van start op 26 augustus, met als hoogtepunt het Bloemencorso Eelde op 2 en 3 september.

Het programma:

  • Zaterdag 26 augustus 20:00 uur Verkiezing Bloemenkoningin Eelde samen met een spetterend optreden van de Piano Toppers en DJ Freaky.
  • Woensdag 30 augustus 14:00 uur Eelder Bloemenkoor
  • Woensdag 30 augustus 19:00 XXL SCHUIMPARTY
  • Zaterdag 2 september Bloemencorso Eelde
  • Zondag 3 september Bloemencorso Eelde

Wilt u zeker zijn van een toegangskaart tot het Bloemencorso Eelde? Aanstaande donderdagavond vindt de laatste voorverkoop plaats in Café Theater G&A Boelens vanaf 18:30 uur.