Afgelopen zondag werd het eerste corsovoetbaltoernooi georganiseerd. Een initiatief om alle wijkmedewerkers te bedanken voor hun inzet en ook om elkaar als wijken wat beter te leren kennen. Bijna alle wijken waren aanwezig en ondanks de tropische temperaturen werd er sportief, maar vooral gezellig gestreden om de bokaal.
Sommige medewerkers hadden nog nooit gevoetbald, andere waren zeer bekend bij V.V. Actief maar voor iedereen was er een plekje op het veld. De gehele dag deed Jacob van Gelder live verslag van de wedstrijden en zorgde hij voor de swingende plaatjes.
 
Uiteindelijk werd er in de finale gestreden tussen Confrérie Des Fleurs en Hooiweg-Zuid en eindigde deze wedstrijd onder luid applaus van het publiek in een 3-1 eindstand in het voordeel van Confrérie Des Fleurs. Daarnaast was er een prijs voor het meest sportieve team, de Doeslief-prijs ging naar de dames van Confrérie des Fleurs 2. De derde prijs werd gewonnen door West End en Korenbloem mocht de vierde prijs in ontvangst nemen.
 
Op de velden van V.V. Actief bleef het nog lang gezellig, het bier vloeide rijkelijk en de feestnummers galmden door de boxen.
 
Namens de stichting willen wij alle vrijwilligers bedanken voor het organiseren van deze prachtige dag, de wijkmedewerkers voor hun geweldige inzet en natuurlijk Jacob van Gelder voor de verslaggeving!
 
Ook bedanken wij Jan Willem Van Bruggen die deze dag in beeld heeft gebracht en via onderstaande link kun je de foto’s bekijken.
 
Hopelijk tot volgend jaar!