Verkiezing Bloemenkoningin, zaterdag 24 augustus 2019 in de feesttent in Eelde.

Tijdens de verkiezing Bloemenkoningin Eelde zullen 9 dames zich presenteren aan de jury en het publiek. De avond begint om 21:00 uur in de Feesttent Eelde met de vrijetijdskleding. Daarna zal de band “Epic Band Live” het publiek voorzien van de meest swingende hits. We vervolgen de verkiezing met de beroemde galajurken, dit jaar met ‘a touch of Het Witte Doek’. Hierna zal de band hun tweede set spelen.

Tijdens de verkiezingavond kan het publiek ook stemmen op hun favoriet. Er zijn deze avond eigenlijk 4 prijzen te verdelen: Publieksprijs, 2e hofdame, 1e hofdame en de Bloemenkoningin!

Rond 23.45 uur zal op 24 augustus de nieuwe Bloemenkoningin gekroond worden door Elza Mulder, Bloemenkoningin 2018. Hierna zal de avond worden feestelijk worden afgesloten door OG3NE

Tot dan!

Divine Meijer

Divine Meijer

18 jaar

Onze eerste kandidaat is Divine, ze is 18 jaar gaat nog naar school. Na school spreekt ze graag af met vrienden en vriendinnen. Divine is ook muzikaal een talent want ze luistert graag muziek en zingt zelf ook!

Melanie Doornbosch

Melanie Doornbosch

18 jaar

De tweede kandidate Bloemenkoningin Eelde is Melanie Doornbosch. Deze vrolijke blondine is ook 18 jaar oud. Na de zomervakantie begint ze aan de opleiding interieuradviseur. Nu werkt ze vooral bij de Albert Heijn in Eelde of gaat ze graag touren in de auto!

Robin Mulder

Robin Mulder

18 jaar

Onze derde kandidate is Robin Mulder. Robin studeert Allround schoonheidsspecialiste aan het Alfa College en is 18 jaar oud. Ze heeft van haar studie haar werk gemaakt als visagiste en zelf staat ze ook regelmatig voor de camera. Ze is een ontzettende doorzetter en werkt dan ook hard als vrijwilligerster voor de Spelweek in Noordenveld.

Laura Knaap

Laura Knaap

20 jaar

Onze volgende kandidate is Laura Knaap. Ze is 20 jaar en houd van het sociale leven. Buiten school om is ze dan ook graag met haar familie in vrienden. Ze is een ambitieuze meid en studeert Social Work aan de Hanzehogeschool. Daarnaast is ze een harde werker en is ze altijd in voor spontane acties.

Marjolein Nanninga

Marjolein Nanninga

17 jaar

Onze vijfde kandidate is Marjolein Nanninga. Ze is 17 jaar oud en volgt de opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Na school werkt ze bij de Albert Heijn en in het weekend is ze graag bij haar vriend. Marjolein is een sociale gezellige meid die erg veel van bloemen houdt.

Regina Schriemer

Regina Schriemer

16 jaar

De volgende kandidate is Regina Schriemer. Zij is met 16 jaar onze jongste kandidate. Overdag gaat ze naar school en daarna helpt ze haar ouders graag met klussen. In haar vrije tijd doet ze vrijwilligerswerk bij het zwembad en ze is altijd vrolijk!

Amber Dijkstra

Amber Dijkstra

20 jaar

Onze voorlaatste kandidate is Amber Dijkstra. Ze studeert Social Work en is 20 jaar oud. Ze is graag omringt met familie en vrienden maar is ook veel in de sportschool te vinden. Zo geeft ze zelf Zumbales in Groningen. Ze vindt dat iedereen zijn of haar droom moet na gaan.

Mathilde Pasveer

Mathilde Pasveer

17 jaar

Dit is kandidate Mathilde Pasveer. Ze is 17 jaar oud en gaat na de zomer naar het examenjaar VWO. Behalve dat ze goed kan leren is ze ook erg actief. Ze tennist en speelt bij Musicalgroep KICK. Na school spreekt ze graag met vriendinnen af of helpt ze op de tennisvereniging met activiteiten voor de kinderen.

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.