De Korenbloem

Corsowijk De Korenbloem is een gezellige wijk waar iedereen welkom is om mee te helpen. De ambitie van de wijk De Korenbloem is om in een goede sfeer een zo hoog mogelijk resultaat te behalen, want we willen wel graag goed scoren tijdens het corso. Onze wagen wordt opgebouwd op de Eelder Es achter op het terrein van Kwekerij Hommes en is goed te bereiken via de Eskampenweg (weg naast de Dalton school) en de Langesteeg (1e weg links). Vlakbij onze opbouwplek ligt ook ons dahliaveld.

De werkzaamheden voor Corsowijk De Korenbloem bestaan uit laswerkzaamheden, dahlia’s verzorgen, karton en/of folie op de wagen bevestigen, bloemen prikken en natuurlijk de werkzaamheden van onze creabea ploeg. Naast de grote wagen bouwen we ook een kinderwagen, zodat ook de jongste kinderen “besmet raken” met het corsovirus en onze wijk voor de toekomst gezond houden.

Samen een corsowagen bouwen schept een band en is de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Wij kijken er dan ook naar uit om nieuwe medewerkers te mogen begroeten. Naast het bouwen van een corsowagen organiseren we ook andere activiteiten zoals, bloembakken voor thuis maken, kransen maken, bowlen, eindejaarsborrel, etc.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website of facebook pagina.

Voorzitter
Egbert Brinks
Tel.nr.: 050-3081114
E-mail: email hidden; JavaScript is required

Contactadres/Secretaris
Linda Beving
E-mail: email hidden; JavaScript is required

Penningmeester
Laura Vervat
E-mail: email hidden; JavaScript is required

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.