Hooiweg-Zuid

Hooiweg-Zuid is een wijk met lange geschiedenis. Al sinds 1974 is de wijk van de partij, de ene keer met meer succes dan de andere keer. Wij zijn een wijk die elk jaar wel voor het resultaat gaat, maar welke wagen we ook bouwen, wat voor resultaat het heeft, de gezelligheid staat voorop!

Op dit moment bestaat Hooiweg-Zuid uit een kleine 100 medewerkers, waaronder enkele fanatiekelingen die jaar in jaar uit met het corso bezig zijn, maar ook die-hard dahliaprikkers die we enkele dagen per jaar zien. Wat je krachten ook zijn, hoevaak je er ook bent, iedereen is welkom om mee te werken aan onze wagen en om deel uit te maken van een erg leuke groep mensen.

Het bijzondere van onze bouwlocatie is dat we in een loods staan. Dit heeft als voordeel dat we, in tegenstelling tot de meeste andere wijken, geen tent hoeven te bouwen, altijd droog staan en bij warm weer niet in een bloedhete tent aan het werk zijn. Ook heeft het enkele praktische nadelen, zo moeten we qua maatvoering altijd rekening houden met een deur waar de wagen doorheen moet, maar door onze jarenlange ervaring op deze locatie hebben wij hier elk jaar weer onze oplossingen voor.

Kom gerust eens kijken, onze loods staat achter de Hoofdweg 56 in Eelde.

Voorzitter
Erik Otzen
E-mail: email hidden; JavaScript is required

Penningmeeseter/landzaken
Mark Poiesz
E-mail: email hidden; JavaScript is required

Secretaris/contactadres
Wouter ter Veld
E-mail: email hidden; JavaScript is required

Arrangeur
Karin de Man

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.