Elza Mulder uit Eelde is vanavond in de feesttent van Eelde verkozen tot Bloemenkoningin van het 62e Bloemencorso Eelde. De 22-jarige schone is een jaar lang het gezicht van het Bloemencorso. Er waren dit jaar maar liefst 12 kandidaten die streden voor de titel. In een bomvolle feesttent, waar ook het optreden van DJ Freaky & de band IMPAKT plaatsvond ontving Elza uit handen van de huidige Bloemenkoningin, Daphne Arends, de felbegeerde kroon.

Elza werkt al jaren actief mee bij de wagen van Confrerie des Fleurs. De corsowijk was dan ook goed vertegenwoordigd tijdens de verkiezing. Net zo fan als haar wijk was ook de jury van Elza. Na de gala-ronde was de jury het unaniem eens, Elza Mulder is onze nieuwe Bloemenkoningin. Elza wordt tijdens het corso vergezeld door twee hofdames. De 16-jarige Thanée Hartlief uit Eelde is de eerste hofdame geworden en de 17-jarige Maaike de Haan is verkozen tot de tweede hofdame.

De publieksprijs is ook gewonnen door Maaike de Haan. Alle winnaars ontvingen een reischeque uit handen van Getie Kramer van Internoord Reizen uit Groningen. Daarnaast ontvingen zij een cadeaubon van Sil’s & Da Silva en een tegoedbon voor Justin’s Bootcamp.

Het Bloemencorso Eelde is aanstaande zaterdag 1 en zondag 2 september. Zaterdag rijden de Bloemenkoningin en haar hofdames vooraan in de optocht. De avond werd afgesloten door een spetterend optreden van zangeres Maan.

Winnen in de corsoloterij?

Denk jij ook ieder jaar tijdens het corso: volgend jaar doe ik mee en wil ik kans maken op die super hoofdprijs! Dit jaar kan je nog volop mee doen. Voor 60 euro doe je het hele jaar mee aan de loterij. 

Schrijf je nu in voor de corsoloterij!

En maak dit jaar kans op fantastische prijzen!