De stukken ijzer vliegen je om de oren en overal zijn tafels te vinden waar met veel gezelligheid ‘gefröbeld’ wordt. De wijken hebben nog ongeveer acht weken de tijd om de corsowagens te versieren en klaar te maken voor de zinderende strijd op 1 en 2 september. Het lijkt veel maar als we het aan de medewerkers vragen zijn deze acht weken ook hard nodig. Verschillende wijken plaatsen oproepen voor materialen die nodig zijn om de wagen te versieren. Heeft u thuis nog wat liggen? Schroom niet en neem even contact op met een van de wijkmedewerkers.

Lijkt het u leuk om het Bloemencorso een keer vanaf een van de wagens te beleven en daarnaast natuurlijk mee te strijden om de figuratieprijs? Er zijn nog enkele wijken die op zoek zijn naar figuranten.

Bovenstaande toch nog iets te spannend? Dan kunt u ook gewoon een keer langs gaan bij een van de corsowijken. Kom eens kijken hoe het opbouwen daadwerkelijk in zijn werk gaat en hoeveel tijd en energie de wijkmedewerkers in een wagen stoppen. De deuren van alle wijken staan altijd open voor nieuwe medewerkers!