Hooiweg-Vogelbuurt

Al vanaf het eerste jaar, dat het corso begon, was de wijk van de partij. Gestart onder de naam Hooiweg-Novastraat. We zijn erg trots op onze medewerkers en in het bijzonder op de familie al vanaf de eerste wagen meebouwt. Samen met alle andere medewerkers vormen we een hechte “corso familie” die een aantal maanden per jaar heel intensief met elkaar omgaat. Waarbij overigens nieuwe medewerkers altijd van harte welkom zijn!

Ieder jaar is het weer afwachten: welk ontwerp kunnen we gaan maken? Heel spannend; want hoe maak je een mooie corsowagen van een ontwerptekening/ maquette? In mei begint de bouwploeg vol goede moed met het vormen van de contouren.

Ondertussen verzorgen de bloemenmensen de Dahlia’s op het land. Na verloop van tijd zie je een corsowagen ontstaan wanneer je op de opbouwplek van de wijk achter de Marsch komt. Dat wordt nog duidelijker als de krimpfolie is aangebracht. Steeds meer medewerkers, jong en oud, dragen hun steentje bij om de wagen op tijd de weg op te krijgen voor het corso. Ook steeds fraaier komt de wagen eruit te zien, door het gebruik van een grote variatie aan materialen en bloemen.Ons belangrijkste doel is met een grote groep mensen samen een mooie corsowagen te bouwen en een gezellige tijd met elkaar te hebben.

Natuurlijk zouden we het daarnaast leuk vinden, om (weer) eens de eerste en ereprijs te winnen!

Voorzitter
Jenny Poelman
Tel.nr.: 06-10341803
E-mail: email hidden; JavaScript is required

Secretaris/contactadres/Bloemencommissie
Anneke en Roelf Steenbergen
Tel.nr.: 06-46207008
E-mail: email hidden; JavaScript is required

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.