Bloemencorso Eelde

Het kleurrijkste evenement van Drenthe!

Ik wil een
toegangskaart
kopen

Ik wil
het programma
van 
zaterdag
zien

Ik wil
het programma
van 
zondag
zien

Ik wil
weten waar ik
kan parkeren

Programma zaterdag

Bloemencorso Eelde biedt u op zaterdag 1 september een totaalprogramma aan. Het centrale gedeelte van het corsoparcours is ingericht als festivalterrein, met feesttenten en terrassen waar een keur aan artiesten u dit weekend zal vermaken. Uiteraard wordt er ook gedacht aan onze jonge bezoekers bij het Corso Kidzzplace.

Programma zondag

Bloemencorso Eelde biedt u op zondag 2 september een totaalprogramma aan. Het centrale gedeelte van het corsoparcours is ingericht als festivalterrein, met feesttenten en terrassen waar een keur aan artiesten u dit weekend zal vermaken. Alle corsowagens staan op het festivalterrein opgesteld. Uiteraard wordt er ook gedacht aan onze jonge bezoekers bij het Corso Kidzzplace.

Bereikbaarheid

Het Bloemencorso Eelde wordt gehouden in het centrum van Eelde. Met de auto en openbaar vervoer is Eelde goed te bereiken. Wanneer u in de buurt van Eelde komt, wordt u naar de diverse parkeerterreinen geleid. Let dus goed op de borden en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. De corsoroute gaat gedeeltelijk langs het festivalterrein en is op loopafstand van de parkeerplaatsen.

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.