Bloemencorso Eelde

Het kleurrijkste evenement van Drenthe!

Ik wil een
toegangskaart
kopen

Ik wil
het programma
van 
zaterdag
zien

Ik wil
het programma
van 
zondag
zien

Ik wil
weten waar ik
kan parkeren

Kaart kopen?

Bloemencorso Eelde biedt u gedurende het weekend van 1 en 2 september 2018 een totaalprogramma aan. Zowel op zaterdag als op zondag kost toegang tot het Bloemencorso Eelde €3,50. Een entreekaart voor het hele weekend kost €6,-. Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis. Mede door de entree kan het Bloemencorso Eelde in stand houden.

Op de zaterdag kunt u genieten van een optocht van de praalwagens in combinatie met verschillende showbands en reclamewagens. U kunt via 14 kassapunten het corsoterrein bereiken.

Op zondag staan de wagen opgesteld op het terrein en krijgt u de mogelijkheid om de wagens nog eens rustig te bekijken. U kunt dan via 5 kassapunten het festivalterrein bereiken.

Kinderen tot 12 jaar zijn GRATIS

 

u

Toegangsprijzen aan kassa

 • Passe Partout voor zaterdag en zondag
  Prijs: € 6,00
 • Zaterdag – Bloemencorso
  Prijs: € 3,50
 • Zondag – Tentoonstelling
  Prijs: € 3,50

Toegangsprijzen voorverkoop

 • Passe Partout voor zaterdag en zondag
  Prijs: € 5,00

Voorverkoop bij Primera Eelde, Mikado Paterswolde en The Readshop Eelde

Programma zaterdag

Bloemencorso Eelde biedt u op zaterdag 1 september een totaalprogramma aan. Het centrale gedeelte van het corsoparcours is ingericht als festivalterrein, met feesttenten en terrassen waar een keur aan artiesten u dit weekend zal vermaken. Uiteraard wordt er ook gedacht aan onze jonge bezoekers bij het Corso Kidzzplace.

Programma zondag

Bloemencorso Eelde biedt u op zondag 2 september een totaalprogramma aan. Het centrale gedeelte van het corsoparcours is ingericht als festivalterrein, met feesttenten en terrassen waar een keur aan artiesten u dit weekend zal vermaken. Alle corsowagens staan op het festivalterrein opgesteld. Uiteraard wordt er ook gedacht aan onze jonge bezoekers bij het Corso Kidzzplace.

Bereikbaarheid

Het Bloemencorso Eelde wordt gehouden in het centrum van Eelde. Met de auto en openbaar vervoer is Eelde goed te bereiken. Wanneer u in de buurt van Eelde komt, wordt u naar de diverse parkeerterreinen geleid. Let dus goed op de borden en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. De corsoroute gaat gedeeltelijk langs het festivalterrein en is op loopafstand van de parkeerplaatsen.

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.