Mozaïeken Boulevard Eelde

4 en 5 september 2021

“65 JAAR FASCINATIE IN BLOEMEN”

Mozaïekenroute Bloemencorso Eelde, zaterdag 4 september vanaf 10:00 uur en zondag 5 september de hele dag!

Welkom bij het tweede mozaïekencorso van Bloemencorso Eelde. Vanwege de geldende coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk gebleken het corso in haar originele vorm te laten plaatsvinden. Toch hebben alle corsowijken hun beste beentje voor gezet om u te voorzien van prachtige mozaïeken met het thema ‘65 jaar fascinatie in bloemen’.

Langs de loop-/fietsroute kunt u het gehele weekend van 4 en 5 september de mozaïeken bewonderen. Wij wensen u veel plezier tijdens deze (aangepaste vorm van) Bloemencorso Eelde 2021!

Bereikbaarheid  

 

  • Met de auto: vul als navigatiepunt Kwikstaartweg te Paterswolde, of Beethovenweg te Eelde in. Zo komt u uit bij het beginpunt van de route. Wij raden aan om niet met de auto de route te betreden. Parkeer uw auto ergens anders in het dorp.
  • Met de bus: vanaf het hoofdstation in Groningen vertrekt lijn 9 richting Eelde/Airport. Stap uit bij de halte Verdiweg of halte Else van der Laanhuis.

Coronamaatregelen

Langs de loop-/fietsroute gelden de basisregels wat betreft corona. Dit houdt het volgende in:

Houd 1,5 meter afstand van anderen

  • Houd afstand van iedereen die niet bij u in huis woont.
  • Houd ook afstand van familie en vrienden. 
  • Geef elkaar de ruimte.

Bij klachten die passen bij corona, blijft u thuis.

Wij zijn dit jaar geen evenement. Het is dan ook niet nodig om met een vaccinatiebewijs of negatief testresultaat te tonen.

Wees niet verlegen

Wanneer we niet voldoende antwoord hebben kunnen geven op uw vragen, voelt u vrij om een vraag te stellen.