Afgelopen maandag hebben de kandidaten voor de verkiezing van de Bloemenkoningin al een generale repetitie gehad om zo goed mogelijk voorbereid te zijn! Komende zaterdagavond 27 augustus zal een van deze 10 kandidaten worden verkozen tot Bloemenkoningin 2016. Een hele eer, aangezien dit jaar 60 jaar corso wordt gevierd.

Het Bloemencorso nodigt iedereen van harte uit om de kandidaten aan te moedigen en te stemmen op je favoriet voor de publieksprijs! Dit jaar zijn ook weer door iedere kandidate, een promofilmpje gemaakt. Iedere “Like” op het facebookbericht met het promofilmpje, is een stem voor de publieksprijs. Uiteraard kan er ook tijdens de verkiezingsavond een stem worden uitgebracht op de favoriet. Door middel van een mailtje te verzenden met de naam van de kandidate, naar een nog nader bekend te maken mailadres, kan iedere bezoeker meestemmen voor de publieksprijs!

Zaterdag 27 augustus zal in de feesttent op het Kampje, de verkiezing plaatsvinden. Het programma zal dit jaar beginnen met een mini versie van de verkiezing, namelijk de Mini-miss verkiezing! Op dit moment hebben er al een groot aantal enthousiaste meisjes zich aangemeld, maar er is nog plek voor 2 of meer kandidaatjes! Geef je snel op via Karina Wesselink-Smit. Ook de mini-miss zal tijdens het corso meerijden in de corso-optocht.

Na de eerste en tweede ronde voor de verkiezing van de Bloemenkoningin, zal het programma worden ondersteund door de band Hooked on Red.
Rond 23.45u zal de huidige Bloemenkoningin Sophie Hoving, haar kroontje overdragen aan de nieuwe Bloemenkoningin.

De stichting Bloemencorso Eelde heeft veel zin om de corsoweek af te gaan trappen. Op naar een succesvol en mooi Bloemencorso Eelde!